Welkom bij Astrotechniek
Astrotechniek is in staat om geautomatiseerd astrologische gegevens te verwerken. De geboortehoroscopen voor Idols Magazine heeft Astrotechniek echter wel volledig met de hand gemaakt.
De reden hiervoor is dat deze analyses door iedereen gelezen worden en niet alleen door de persoon zelf. Dat vereist een zorgvuldigheid die niet te automatiseren is. De gegeven informatie is gebaseerd op meer dan één astrologische aanwijzing uit de horoscoop.

Het is niet mogelijk om de achterliggende astrologische analyses voor elke lezer begrijpelijk te maken. Dat is de reden dat er in Idols Magazine ook naar deze site verwezen wordt.
We hebben geprobeerd om de astrologische uitleg zo duidelijk mogelijk te schrijven. Vaak wordt er tussen haakjes de concrete betekenis van een stand of een planeet gegeven die voor die situatie van toepassing is.
In de astrologie hebben de symbolen veel betekenissen en de ene keer wordt er een ander facet van zo'n symbool genoemd dan de andere keer. Bijvoorbeeld: de Maan staat voor je vermogen om te reageren op anderen, maar op een ander niveau voor je gevoel.

Yuli
Yuli heeft duidelijk muzikaal talent. Het zou jammer zijn als ze zichzelf opzij schuift om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Ze is erg ambitieus, maar kan haar krachten beter gebruiken om een hoog niveau te bereiken.
Lees verder>> top

Jamai
Jamai is heel sterk in het vangen en vasthouden van de aandacht. Hij kan goed inspelen op wat er bij anderen leeft. Jamai heeft improvisatievermogen. Hij is van nature een entertainer. Maar hij wil ook een boodschap meegeven.
Lees verder>> top

Joël
Muziek is voor Joël een belangrijke manier om zich te uiten.
Hij heeft ook echt iets te vertellen als hij de kans krijgt. Joël beschikt over voldoende talent en ambitie om te werken aan een goede performance. Hij wil zijn publiek in beweging krijgen.
Lees verder>> top


Zosja
Zosja wil echt wat bereiken, ze heeft daar ook de kracht voor. Ze hoeft niet persé als performer te werken. Zosja’s horoscoop geeft aan dat ze misschien beter een idool kan maken dan het zelf te zijn.
Werken in de muziek of in de omroepwereld ligt voor de hand.
Lees verder>> top


Bas
Bas heeft veel muzikaal talent. Het is belangrijk voor hem om zich goed te scholen. Hij moet zijn techniek, talenten en ambities combineren om een succesvolle prestatie neer te zetten.
Lees verder>> top


Dewi
Dewi is creatief en origineel. Ze kan een echte trendsetter te zijn. In een groep kan zij een heel positieve invloed hebben. Dewi is sociaal en betrokken maar heeft ook oog voor de vrijheid van anderen.
Lees verder>> top

Marieke
Marieke is heel sociaal en heeft een groot inlevingsvermogen. Werken met publiek is voor haar ideaal, maar daarbij heeft ze ook een groep nodig waarmee ze samenwerkt. Ze moet zich thuis kunnen voelen in haar groep.
Lees verder>> top

David
David heeft veel talent om met muziek bezig te zijn. Hij wil veel verschillende dingen uitproberen. Op die manier kan hij het beste ontdekken wat bij hem past. Vrijheid in zijn muziekkeuze is voor hem het allerbelangrijkste, zelfs als hij daardoor een kleiner publiek aanspreekt.
Lees verder>> top

Jim
Jim kan een groot publiek voor zich winnen. Zijn horoscoop geeft aanwijzingen voor een internationale carrière. Hij weet wat hij wil zingen. Jim is heel creatief en heeft het talent om een eigen geluid te ontwikkelen.
Lees verder>> top

Hind
Hind zingt vanuit haar hart. Met haar verschijning en uitstraling weet ze de aandacht te vangen. Opvallend is daarbij dat ze iets ongrijpbaars kan hebben, alsof je haar vooral op afstand goed kan zien. Samen vormt dit een prima combinatie voor een popster.
Lees verder>> top

 

©Idols tekeningen: Thali